صفحه اول  اخبار اندیشه آخرین استفتائات آثار فقهی مرجع استخاره تماس با ما درباره ما
مرجع ما پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه http://marjaema.com
مطالب مهم
تبلیغات
اخبار
اوقات شرعی
اخبار حوزه و دانشگاه
» تأکید نماینده مجلس بر اجرای قوانین حوزه زنان
» گزارش تصویری از مراسم عزاداری و سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)
» پیکر آیت الله موسوی اردبیلی در حرم مطهر حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد
» بیانیه حضرت آیت الله مکارم شیرازی در پی حکم اخیر شیخ الازهر: کشتار غیر مسلمین در هر کجای دنیا شدیداً محکوم است
صفحه اول  >> اخبار >>
مرجع ما | تقیُّد به راستی کمرنگ شده است
بازدید این صفحه: 4100          تاریخ انتشار: 1392/11/9 ساعت: 02:28:46
آیت الله شبیری زنجانی در دیدار با اصحاب رسانه:   
تقیُّد به راستی کمرنگ شده است

آیت الله العظمی شبیری زنجانی در توصیه به رسانه‌ها گفتند: تقیّد به راستی خیلی مهم است اما الان کم رنگ شده است لذا مردم هم با تردید به اخبار نگاه می‌کنند و این خوب نیست. باید تدریجا به راست گفتن عادت کرد تا اعتماد مردم جلب شود. در این صورت عنایت الهی هم شامل حال ما شده و موفقیت حاصل می‌شود.

موضوع: دیدار

 

به گزارش مرجع ما (پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه)؛ آیت الله العظمی شبیری زنجانی در توصیه به رسانه‌ها گفتند: تقیّد به راستی خیلی مهم است اما الان کم رنگ شده است لذا مردم هم با تردید به اخبار نگاه می‌کنند و این خوب نیست. باید تدریجا به راست گفتن عادت کرد تا اعتماد مردم جلب شود. در این صورت عنایت الهی هم شامل حال ما شده و موفقیت حاصل می‌شود.

این مرجع تقلید در دیدار بخشی از اعضای پایگاه خبری تحلیلی انصاف نیوز با ایشان بر اثر گذار بودن مطبوعات اشاره کرند و گفتند: حاج آقا شهاب اشراقی نقل می‌کرد که «مسعودی»، مدیر روزنامه‌ی اطلاعات خدمت آقای بروجردی رفته بود. آقای بروجردی گفته بودند شما این نشریات و مجلات را بی‌اهمیت به حساب نیاورید.یکی از نویسندگان در کتاب خود برای اثبات صانع به نوشته‌ای در روزنامه‌ی تایمز لندن استناد کرده است. ممکن است مساله خبر اینقدر از نظر ارزش اوج بگیرد که برای اثبات اینگونه مسایل الهی هم به آن استناد شود. آقای بروجردی در این دیدار به راست بودن اخبار توصیه می‌کنند چون راستی به نشریه این ارزش را می‌دهد که بتواند منبع استناد باشد.

تقیُّد به راستی کمرنگ شده است

آیت الله العظمی شبیری افزوند: یک خبر گاهی یک کشور را زیر و رو می‌کند. انسان قدر این مسؤولیت الهی را بداند و پاداشی را هم که برای این زحمات داده می‌شود را بداند و در مسیر خدا قدم بردارد. شیطان در این جاها خیلی سرمایه‌گذاری می‌کند و اجر مبارزه با شیطان هم بالاست.

ایشان تاکید کرند: برخی از رسانه ها به موضوع صدق مقید نیستند و این باعث ایجاد مشکل شده است. مرحوم حاج آقا حسین قمی رضوان الله علیه مقید بودند که مطلب را حتی یک ذره پس و پیش نگویند. گفته شده که می‌خواستند به آقای بهبهانی تهرانی که برادرشان فوت کرده بود پیام تسلیت بنویسند. یکی از آقازاده‌های ایشان در این پیام می‌نویسد "متاثرم و خدا صبر و اجر به شما بدهد". حاج آقا حسین معترض می شوند و می‌گویند چرا دروغ به من بستید. من کجا متاثرم. بنویس ابقاکم الله.

این مرجع تقلید درباره ی چارچوب‌های مد نظر برای انتشار اخبار خاطر نشان کردند: گاهی انتشار خبری به نفع دین است اما گاهی انتشار یک خبر مصلحت دینی ندارد و حتی ضرر دینی دارد که نباید آن را منتشر کرد. نقل شده است که اگر روایاتی از حضرات معصومین – علیهم السلام-  در جمعی مورد پذیرش نباشد آن روایات را نقل نکنید مگر اینکه زمینه برای بیان  آن آماده شود. چون ممکن است آنها انکار کنند و این انکار بار دینی دارد.

آیت الله العظمی شبیری افزوند: برخی روایات نقل شده که ، حضرات معصومین علیهم السلام از افرادی که امور سری را منتشر می‌کردند تبری جسته‌اند، مطبوعات هر مطلبی را نباید منتشر کنند ولو اینکه مطلب تازه و مهمی باشد اما اگر بد آموزی دارد نباید منتشر شود.

این مرجع عالی قدر در پایان تصریح کردند: داعی رسانه‌ها برای انتشار مطلب باید خدا باشد، اگر چنین باشد مقداری در انتشار خبر محدود می‌شوند. مطالبی که برای کشور مضر است حتما نباید نقل شود و آن دسته از مطالبی که نافع است مناسب است که نقل شود. معلوماتی که دانستن آن خوب است و ضرر ندارد اگر چه علم دین نباشد خودش کمال است، لذا انتشار اینگونه مطالب هم خوب است.

منبع: سایت معظم له

کد خبر: 139211930957
1392/11/9

Share

بدون نظر

نام
پست الکترونیکی
وب سایت
متن