صفحه اول  اخبار اندیشه آخرین استفتائات آثار فقهی مرجع استخاره تماس با ما درباره ما
مرجع ما پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه http://marjaema.com
مطالب مهم
تبلیغات
اخبار
اوقات شرعی
اخبار حوزه و دانشگاه
» تأکید نماینده مجلس بر اجرای قوانین حوزه زنان
» گزارش تصویری از مراسم عزاداری و سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)
» پیکر آیت الله موسوی اردبیلی در حرم مطهر حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد
» بیانیه حضرت آیت الله مکارم شیرازی در پی حکم اخیر شیخ الازهر: کشتار غیر مسلمین در هر کجای دنیا شدیداً محکوم است
صفحه اول  >> اخبار >>
مرجع ما | اخلاص در هدایت شرط جذب مردم است
بازدید این صفحه: 2606          تاریخ انتشار: 1392/7/18 ساعت: 08:30:27
حضرت آیت الله وحید خراسانی:
اخلاص در هدایت شرط جذب مردم است

آیت الله العظمی وحید خراسانی با بیان این‌که اخلاص در هدایت شرط جذب مردم است، گفت: انسان باید از کسانی پیروی کند که از ابتدا تا انتهای خدمات خود هیچ اجر و پاداشی را طلب نمی‌کنند.

موضوع: اخبار

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرجع ما (پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه) به نقل از رسا، حضرت آیت‌الله حسین وحید خراسانی از مراجع تقلید در درس تفسیر خود که در مسجد اعظم قم برگزار شد، به ادامه تفسیر سوره مبارکه یاسین پرداخت.

وی با اشاره به آیه «اتَّبِعُوا مَن لاَّ یَسْأَلُکُمْ أَجْرًا وَ هُم مُّهْتَدُونَ»، گفت: اخلاص در هدایت شرط جذب مردم است و کسانی که مردم را به دین دعوت می‌کنند نباید از آنها مزدی بخواهند.

این مرجع تقلید با بیان این‌که کسانی که مردم را هدایت می‌کنند باید خودشان هدایت شده باشند، ابراز کرد: از کسی باید تبعیت کرد که خود بدون هوس باشد.

این مفسر قرآن با اشاره به این‌که مطلوب انسان در انجام کارهای نیک باید رضای الهی باشد، اظهار کرد: هر کاری که کسی می کند برای اجر است و به دنبال مال، مقام و یا راحت نفس است.

حضرت آیت الله وحید خراسانی ادامه داد: کسی که مشکلی را از مردم برطرف می کند برای این است که مردم نیز در مقابل مشکلی را از او حل کنند و یا به مقام و منزلتی در میان مردم برسد.

وی با اشاره به آیات قرآن تأکید کرد: انسان باید از کسانی پیروی کند که از ابتدا تا انتهای خدمات خود هیچ اجر و پاداشی را طلب نمی‌کنند.

این مرجع تقلید با بیان این‌که حضرت علی(ع) این‌گونه بود و کارهای خود را برای رضای الهی و بدون چشم داشت انجام می‌داد، افزود: مطلق‌الاجر آرامش نفس است.

این مفسر قرآن با اشاره به این‌که در آیه فوق هم اثبات وجود دارد و هم نفی، ابراز کرد: اثبات آیه و هم مهتدون است یعنی از کسی تبعیت کن که در راهی که می‌روی خود به مقصد رسیده باشد.

حضرت آیت الله وحید خراسانی ادامه داد: جهت نفی آیه «لاَّ یَسْأَلُکُمْ أَجْرًا» است، یعنی کسانی که مردم را به دین هدایت می‌کنند نباید اجری طلب کنند.

کد خبر: 139271830729
1392/7/18

Share

آخرین مطالب
1392/7/11: اظهارات 5 تن از مراجع قم در دیدار توفیقی، سرپرست وزارت علوم
1392/7/8: حضرت آیت‌الله وحید خراسانی: / هر روز نسبت به خواندن قرآن اهتمام داشته باشید
1392/6/10: مراسم عزاداري و پياده‌روي حضرت آيت الله وحید خراسانی در سالروز شهادت امام جعفر صادق عليه السلام
بدون نظر

نام
پست الکترونیکی
وب سایت
متن