حجت الاسلام والمسلمین شهرستانی: برکات آثار صاحب عروه در حوزههای علمیه جاری است
نماینده تام الاختیار حضرت آیت الله العظمی سیستانی گفت: مرحوم صاحب عروه دارای آثار علمی فراوانی بودند که برکات آنها همچنان در حوزههای علمیه و جامعه جاری است.
موضوع: دیدار
نماینده تام الاختیار حضرت آیت الله العظمی سیستانی گفت: مرحوم صاحب عروه دارای آثار علمی فراوانی بودند که برکات آنها همچنان در حوزههای علمیه و جامعه جاری است.
به گزارش خبرنگار شفقنا به نقل از ستاد خبری، حجتالاسلام والمسلمین سید جواد شهرستانی در دیدار با دست اندرکاران برگزاری این کنگره با تاکید بر پرداختن به جنبههای مختلف زندگی علمی و سیاسی مرحوم آیتالله سید محمد کاظم طباطبایی اظهار کرد: اقدامات مرحوم سید در عرصه سیاست نیز بسیار تأثیرگذار بوده و کنگره مزبور باید این جنبه از زندگی ایشان را به دقت مورد بررسی قرار دهد.
وی افزود: ابعاد گوناگون زندگی صاحب عروه به قدری زمینه کار دارند که باید فراتر از این کنگره بر روی متمرکز شد و اقدام کرد.
رییس مؤسسه آل البیت با بیان اینکه یکی از تفاوتهای اصلی مرحوم سید با سایر مراجع آن دوران فعالیت گسترده ایشان در حوزه سیاست بود گفت: باید این جنبه از فعالیتهای مرحوم آیتالله سید محمد کاظم طباطبایی مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی اصل برگزاری کنگره بینالمللی صاحب عروه را اقدامی ارزشمند توصیف و ابراز کرد: آثار علمی این مرجع بزرگوار برکات فراوانی برای حوزههای علمیه داشته و طلاب و روحانیون از آن بهرهمند شدهاند بنابراین تجلیل از صاحب عروه نیز باید در شأن شخصیت علمی او باشد.
رئیس دفتر حضرت آیتالله العظمی سیستانی در قم بیان داشت: شخصیتهای زیادی در تاریخ تشیع وجود داشتهاند که برگزاری کنگرههای علمی و پژوهشی در رابطه با ابعاد گوناگون زندگی آنها ضروری به نظر میرسد.
وی با بیان اینکه برنامهریزی برای برگزاری کنگرههای بینالمللی در تجلیل از بزرگان شیعه اهمیت فراوانی دارد گفت: باید حرکتهای متفرقه در این زمینه را تجمیع و یک اقدام هماهنگ و منسجم را ساماندهی کرد زیرا نیروهای خوبی در داخل کشور حضور دارند و میتوان از ظرفیت آنها استفاده کرد.
شهرستانی عنوان داشت: ائمه اطهار(ع)، علما و مراجع تقلید شیعه گنجینههای علمی بزرگی هستند که امروز در اختیار ماست؛ علم فقه، اصول، فلسفه و منطق در میان شیعیان همواره رواج داشته و آثار علمی گرانبهایی از آنها در این علوم به یادگار مانده است بنابراین میتوان با برگزاری کنگرههای عظیم علمی و تجلیل از آن بزرگواران علاوه بر معرفی چهرههای نامی جهان تشیع به دنیا زمینه بهرهمندی بیشتر از دانشهای بجا مانده از گذشتگان را نیز فراهم کرد.
رییس موسسه آل البیت با بیان اینکه حضور شخصیتهای علمی شیعی از سراسر جهان در این کنگره موجب ارتقای کیفیت آن میشود گفت: در فرصت باقیمانده میتوان برخی از عالمان شیعه را دعوت کرد که با سفر به ایران در این کنگره بینالمللی شرکت کنند.
انتهای پیام
منبع : شفقنا