صفحه اول  اخبار اندیشه آخرین استفتائات آثار فقهی مرجع استخاره تماس با ما درباره ما
مرجع ما پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه http://marjaema.com
مطالب مهم
تبلیغات
اخبار
اوقات شرعی
اخبار حوزه و دانشگاه
» تأکید نماینده مجلس بر اجرای قوانین حوزه زنان
» گزارش تصویری از مراسم عزاداری و سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)
» پیکر آیت الله موسوی اردبیلی در حرم مطهر حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد
» بیانیه حضرت آیت الله مکارم شیرازی در پی حکم اخیر شیخ الازهر: کشتار غیر مسلمین در هر کجای دنیا شدیداً محکوم است
صفحه اول  >> اخبار >>
مرجع ما | اروپاییان نیز مانند آمریکایی‌ها قابل اعتماد نیستند
بازدید این صفحه: 4620          تاریخ انتشار: 1392/5/2 ساعت: 07:27:19
حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی:
اروپاییان نیز مانند آمریکایی‌ها قابل اعتماد نیستند

اتحادیه اروپا تصمیم گرفته حزب‌الله لبنان را در لیست تروریست‌ها ثبت کند همان گونه که رهبر انقلاب فرمودند؛ «آمریکایی‌ها قابل اعتماد نیستند». اروپاییان نیز قابل اعتماد نیستند.

موضوع: تفسیر

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرجع ما به نقل از خبرگزاری حوزه،  معظم له در پانزدهمین روز از ماه مبارک رمضان در ادامه درس تفسیر خود در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها به اقدام اتحادیه اروپا در چند روز گذشته  اشاره کردند و اظهار داشتند:اتحادیه اروپا تصمیم گرفته  حزب الله لبنان را در لیست تروریست‌ها ثبت کند همان گونه که رهبر انقلا ب فرمودند؛ آمریکا یی ها  قابل اعتماد نیستند. اروپاییان نیز قابل اعتتماد نیستند.

ایشان بیان داشتند: آنان که به  سوریه  هجوم کرده  و کوچک و بزرگ را  در کوچه ،خیابان،‌دانشگاه، بیمارستان و.. به خاک خون می کشند و ماشین‌های بمب‌گذاری در مسجد می‌گذارند، نیستند و باید کمکشان کرد! اما  حزب‌الله که در برابراسرائیل شهامت به خرج داده وکشورش را نجات داده در لیست تروریست‌ها قرار داده است.

این مرجع تقلید تصریح کردند: آنها منطق ندارند و حساب و کتاب در کار شان نیست. اگر تصویب کردند که  شب  روز است،‌ باید قبول کرد. ما باید در محاسبات و روابط خود بدانیم که طرف ما چه کسانی هستند.

*در جامعه اسلامی نباید فقیر و بیکاری وجود داشته باشد 

معظم له در ادامه ضمن تبریک میلاد امام حسن مجتبی علیه‌السلام به تفسیر آیه 33 سوره مبارکه احزاب پرداختند و گفتند: خداوند در این آیه بیان می‌دارند: «وَقَرْنَ فِي بُيُوتِكُنَّ وَلا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجَاهِلِيَّةِ الأولَى وَأَقِمْنَ الصَّلاةَ وآتِينَ الزَّكَاةَ وَأَطِعْنَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ إِنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَيُطَهِّرَكُمْ تَطْهِيرًا»؛ ای همسران پیامبر به نماز و زکات اهمیت دهید آنها را به پا دارید.

ایشان به انواع ارتباط انسان اشاره کرده و گفتند: نخستین ارتباط با خداوند است که تبیین کننده ارتباط ما با خداوند است و باید در حفظ و محکم نگه‌داشتتن آن تلاش کنیم؛ ارتباط دیگر ارتباط ما با خلق است و باید بتوانیم ارتباط درستی با اطرافیان داشته و کمک حالشان باشیم.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی سومین ارتباط را ارتباط با محیط زیست معرفی کردند و گفتند: در این دنیا، خداوند نعمت‌هایی داده است که محدود است و در صورت تخریب، چیزی جایگزین آن نخواهد بود،‌ از این رو باید ارتباط درستی با آن داشته باشیم؛ نسل‌های آینده می‌خواهند در این سرزمین زندگی کنند، نباید محیط را ویران کرده و جنگل‌‌ها را که برکات زیادی دارند برای سود بیشتر از بین برده و بیابان خشکی برای آیندگان به جای بگذاریم.

این مرجع تقلید افزودند: ارتباط دیگر انسان، ارتباط با خود است؛ ما دربرابر خود مسئولیم و باید خود را اصلاح کرده و دنبال معلم و مربی برویم تا خود را پرورش دهیم

ایشان با بیان این که در آیه 33 سوره احزاب دو نوع ارتباط تعریف شده است، ‌افزودند: «أَقِمْنَ الصَّلاةَ وآتِينَ الزَّكَاةَ» معرفی کننده  ارتباط انسان با خدا و دیگر افراد است. ما باید به نماز که مهم‌ترین وسیله  ارتباطی با خداوند است، توجه داشته باشیم که این ارتباط می‌تواند انسان را به تعالی برساند؛ نماز نمی‌گذارد زنگار گناه و وسوسه‌های شیطان بر دل ما بنشیند.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی با اشاره به روایتی از امام صادق علیه‌السلام گفتند: زمانی که حضرت در آخرین لحظات عمر مبارکشان بودند، اطرافیان را دور خود جمع کردند و گفتند: «شفاعت ما به کسانی که نماز را سبک بشمارند،‌نخواهد رسید»؛ این که انسان نماز را سبک شمرده و آن را در اولویت‌های بعدی امور روزانه  خود قرار دهد، از شفاعت معصومین علیهم‌السلام بی بهره خواهد ماند.

ایشان با تأکید بر این که زمان مرده را به نماز اختصاص ندهیم، اظهار داشتند: اگر نماز را با آدابش انجام دهیم، ما را تغییر داده و از وسوسه‌های شیطان مصون می‌دارد.

معظم‌له درباره «وآتِينَ الزَّكَاةَ» گفتند: این بخش از آیه 33 سوره مبارکه احزاب ارتباط انسان با دیگر انسان‌ها را بیان می‌کند؛ بر اساس روایات، خدا روزی فقرا را در اموال اغنیا قرا رداده است؛ بنابراین اغنیا باید به این مسئله توجه داشته باشند؛ اگر فقیری در جامعه وجود داشته باشد،‌نشان می‌دهد اغنیا به وظیفه خود عمل نکرده است.

ایشان با تأکید بر این که در جوامع اسلامی، نباید یک فقیر و یک بیکار وجود داشته باشد؛ افزودند: در آیه 19 سوره ذاریات خداوند بیان می‌دارد: « وَفِي أَمْوَالِهِمْ حَقٌّ لِلسَّائِلِ وَالْمَحْرُومِ»؛ مؤمنان حقیقی کسانی هستند که در اموالشان حق معلومی برای محرومان قرار داده‌اند؛ بر اساس روایات امام صادق (ع)، منظور در این آیه زکات نیست که خداوند مقدار آن را مشخص کرده است، ‌بلکه حقی است که خود افراد آن را مشخص می‌کنند.

کد خبر: 13925230449
1392/5/2

Share

بدون نظر

نام
پست الکترونیکی
وب سایت
متن