صفحه اول  اخبار اندیشه آخرین استفتائات آثار فقهی مرجع استخاره تماس با ما درباره ما
مرجع ما پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه http://marjaema.com
مطالب مهم
تبلیغات
اخبار
اوقات شرعی
اخبار حوزه و دانشگاه
» تأکید نماینده مجلس بر اجرای قوانین حوزه زنان
» گزارش تصویری از مراسم عزاداری و سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)
» پیکر آیت الله موسوی اردبیلی در حرم مطهر حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد
» بیانیه حضرت آیت الله مکارم شیرازی در پی حکم اخیر شیخ الازهر: کشتار غیر مسلمین در هر کجای دنیا شدیداً محکوم است
صفحه اول  >> اخبار >>
مرجع ما | تعبیر آیت‌الله جوادی آملی درباره «عرفان، فقه، فلسفه» در اندیشه امام خمینی
بازدید این صفحه: 3321          تاریخ انتشار: 1394/3/15 ساعت: 01:21:50
تعبیر آیت‌الله جوادی آملی درباره «عرفان، فقه، فلسفه» در اندیشه امام خمینی

رئیس مؤسسه فتوح اندیشه گفت: به تعبیر آیت‌الله جوادی آملی، عرفان، فقه و فلسفه در شخصیت حضرت امام خمینی(ره) به وحدت رسیده بود.

موضوع: دیدگاه

به گزارش مرجع ما (پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه)؛ حجت الاسلام رهدار، رئیس موسسه تحقیقات فتوح اندیشه در گفت‌وگو با خبرنگار آیین و اندیشه خبرگزاری فارس به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) گفت: مقدمتاً عرض کنم که امام راحل متفکر و معمار بزرگ انقلاب بودند چرا که بعد نظری و عملی ایشان با هم به وحدت رسیده بود.


وی با اشاره به مشارکت و همدلی که امام با مردم داشتند، گفت: امام یک نظریه پرداز و طراح بود و البته این نظریه را مفاهیم خاص خود و کلیدهایی چون ولایت فقیه بیان کرد.


حجت‌الاسلام رهدار با تأکید بر اینکه امام تنها به طرح مباحث اکتفا نمی‌کرد بلکه به اجرای مفاهیم دینی نیز توجه داشت، توضیح داد: در رابطه به اینکه انقلاب ما معلول وجه عرفانی یا فقهی امام بود باید گفت که به تعبیر آیت‌الله جوادی آملی، عرفان، قرآن و برهان در تفکر امام خمینی (ره) به وحدت رسیده است. عرفان شیعی تعریفی خاص خود را دارد و با ابتذال در برخی به اصطلاح عرفان‌ها متفاوت است.


رئیس مؤسسه فتوح اندیشه در ادامه افزود: معارف اسلامی با وحدت تفکر امام خمینی در حوزه عرفان، فلسفه، اخلاق و فقه به وحدت رسید و تکمیل شد بنابراین امام راحل جامعه العلوم بود و همین امر عامل ماندگاری ایشان در طول تاریخ شد.


حجت‌الاسلام رهدار در پایان یادآور شد:در نهایت امام خمینی (ره) توانستند انسانیت و انسان مداری به شکل صحیح را در قرن بیستم به منصه ظهور برسانند این نکته را نیز فراموش نکنیم که هنوز ابعاد شخصیت امام به طور کامل واکاوی نشده و نیازمند تحلیل و پژوهش بیشتر در این راستا هستیم.

کد خبر: 1394315303512
1394/3/15

Share

بدون نظر

نام
پست الکترونیکی
وب سایت
متن