صفحه اول  اخبار اندیشه آخرین استفتائات آثار فقهی مرجع استخاره تماس با ما درباره ما
مرجع ما پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه http://marjaema.com
مطالب مهم
تبلیغات
اخبار
اوقات شرعی
اخبار حوزه و دانشگاه
» تأکید نماینده مجلس بر اجرای قوانین حوزه زنان
» گزارش تصویری از مراسم عزاداری و سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)
» پیکر آیت الله موسوی اردبیلی در حرم مطهر حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد
» بیانیه حضرت آیت الله مکارم شیرازی در پی حکم اخیر شیخ الازهر: کشتار غیر مسلمین در هر کجای دنیا شدیداً محکوم است
صفحه اول  >> اخبار >>
مرجع ما | در زندگی باید متصف به اخلاق الهی باشیم
بازدید این صفحه: 3408          تاریخ انتشار: 1393/11/29 ساعت: 03:18:59
حضرت آیت الله سبحانی:
در زندگی باید متصف به اخلاق الهی باشیم

حضرت آیت الله سبحانی گفت: ما باید متّصف به اخلاق الهی باشیم؛ اگر در جامعه ای زبان، زبان ثناگو نسبت به افراد باشد، محبت این جامعه را به یکدیگر پیوند می دهد اما اگر زبان ما معایب را بگوید، عداوت سبب پیوند این جامعه خواهد بود.

موضوع: دروس

 

 

به گزارش مرجع ما (پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه)؛

 

 

این مرجع تقلید در انتهای درس اصول خود با اشاره به دعای«یا من اظهر الجمیل و ستر القبیح» اظهار داشت: ما هم در زندگی خود باید به اخلاق الله تخلّق کنیم و اگر دوستان جمیل و زیبایی هایی دارند، جمیل و نقاط قوت آنها را بگوئیم که این حاکی از سلامت نفس ما خواهد بود.

او ادامه داد: باید کوشش کنیم که عیوب آنها را بپوشانیم که اگر واقعا عیبی دارند و حتی آشکار است پرده روی آن بیندازیم چه رسد به اینکه عیبی پنهان داشته باشند که بیان آن هم غیبت است و هم گناه.

آیت الله سبحانی با بیان این مطلب که در ادعیه ما نکات جالبی وجود دارد، گفت: ما باید متّصف به اخلاق الهی باشیم؛ اگر در جامعه ای زبان، زبان ثناگو نسبت به افراد باشد، محبت این جامعه را به یکدیگر پیوند می دهد اما اگر زبان ما معایب را بگوید، عداوت سبب پیوند این جامعه خواهد بود و چنین جامعه ای هرگز به مقصد نمی رسد.

او با اشاره به داستانی از شیخ قمی در این رابطه بیان کرد: در مجلس ایشان یک نفرغیبت کرده بود که ایشان گفته بود از زمانی که بالغ شدم تا الآن نه غیبت کردم و نه به غیبتی گوش فرا دادم من حاضر نیستم این غیبت را به آخر برسانی.

این مرجع تقلید در مورد برخورد امام خمینی(ره) با غیبت کننده گفت: امام راحل دو سلیقه داشت اگر کسی در مجلسی که ایشان حضور داشت غیبت می کرد با خشونت جلوی ایشان را می گرفت بعدها سلیقه ایشان تغییر کرد و اگر کسی در مدرسه شروع به حرف زدن می کرد، ایشان موضوعی را و مساله ای را طرح می کرد و خود بخود آن غیبت لغو می شد لذا هم اولی خوب است به شرط آنکه انسان دارای قدرت علمی باشد که حرف او را بشنوند یا لااقل اگر می بیند غیبت است شعری از حافظ یا آیه ای و حدیثی را سئوال کند و افکار را متوجه این بخش کند.

کد خبر: 13931129302856
1393/11/29

Share

بدون نظر

نام
پست الکترونیکی
وب سایت
متن