صفحه اول  اخبار اندیشه آخرین استفتائات آثار فقهی مرجع استخاره تماس با ما درباره ما
مرجع ما پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه http://marjaema.com
مطالب مهم
تبلیغات
اخبار
اوقات شرعی
اخبار حوزه و دانشگاه
» تأکید نماینده مجلس بر اجرای قوانین حوزه زنان
» گزارش تصویری از مراسم عزاداری و سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)
» پیکر آیت الله موسوی اردبیلی در حرم مطهر حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد
» بیانیه حضرت آیت الله مکارم شیرازی در پی حکم اخیر شیخ الازهر: کشتار غیر مسلمین در هر کجای دنیا شدیداً محکوم است
صفحه اول  >> اخبار >>
مرجع ما | طلاب نبايد روحيه گوشه گيري و انزوا را به اسم عرفان براي خود انتخاب نمايد.
بازدید این صفحه: 3935          تاریخ انتشار: 1393/8/7 ساعت: 00:59:44
حضرت آیت الله صافی گلپایگانی در دیدار آیت الله مقتدایی:
طلاب نبايد روحيه گوشه گيري و انزوا را به اسم عرفان براي خود انتخاب نمايد.

آيت الله مقتدايي رياست محترم شوراي مديريت حوزه هاي علميه و حجة الاسلام والمسلمين فرخ فال مدير حوزه علميه استان قم با مرجع عاليقدر حضرت آيت الله العظمي صافي گلپايگاني مدظله ديدار و گفتگو كردند.

موضوع: دیدار

 

 

به گزارش مرجع ما )پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه) به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معظم له؛

 

 

آيت الله مقتدايي رياست محترم شوراي مديريت حوزه هاي علميه و حجة الاسلام والمسلمين فرخ فال مدير حوزه علميه استان قم با مرجع عاليقدر حضرت آيت الله العظمي صافي گلپايگاني مدظله ديدار و گفتگو كردند.
در ابتداي اين ديدار، گزارش مبسوطي از سوي مدير حوزه علميه قم درباره برنامه تحصيلي طلّاب حوزه و آموزش هاي فوق برنامه و كلاس هاي اعتقادي و اخلاقي و اردوهاي تبليغي و درسي ارائه شد.
حضرت آيت الله العظمي صافي نيز از خدمات انجام شده در حوزه علميه قم، تقدير و تشكّر كردند.
ايشان با اشاره به اهميت حوزه علميه قم و برنامه آموزش اين حوزه فرمودند: اگر طلاب علوم پايه از اول با برنامه ريزي صحيح و دقيق، خوب بخوانند، موجب تقويت علمي آنها براي درس هاي بالاتر خواهد بود و لذا مديريت حوزه بايد بيشتر به دروس ابتدايي توجه داشته باشد.

معظم له خدمت انجام شده توسّط مديريت حوزه را خوب ارزيابي كردند و فرمودند: الان براي طلاب محترم امكانات بهتر از سابق است و بايد تلاش و همّت بيشتري داشته باشند.
مرجع عاليقدر با بازگوئي شرايط زمان تحصيل خود فرمودند: در آن زمان ها نه تنها تشويق نبود بلكه موانع تحصيل زياد بود و اشخاصي بودند كه به ما مي گفتند: چرا درس ديني مي خوانيد؟ زمان اين درس ها گذشته است.
حتّي بعضي از ثروتمندان نزد مرحوم والد ما آمدند و گفتند: ما حاضريم تمام امكانات تحصيلي ايشان (حقير) را فراهم كنيم و ايشان را به لندن بفرستيم تا آنجا تحصيل نمايد؛ ولي در مقابل كسي نبود كه ما را به دروس ديني تشويق نمايد، فقط مرحوم والد و بعضي از اقوام بودند كه ما را تشويق مي نمودند. خوشبختانه الان اقبال جوانان به حوزه ها زياد شده و بايد با برنامه ريزي خوب و دقيق از اين اقبال استفاده نمود.
حضرت آيت الله العظمي صافي در بخش ديگري از سخنان خود فرمودند: آنچه براي طلبه اهميت دارد اين است كه واقعاً مبلّغ اسلام  و مكتب باشد و با گوشه گيري و انزوا نمي شود دين را تبليغ نمود. عارف واقعي كسي است كه دين را تبليغ نمايد و مردم را از گمراهي نجات دهد. طلاب نبايد روحيه گوشه گيري و انزوا را به اسم عرفان براي خود انتخاب نمايند.
معظّم له در پايان ضمن تشكر مجدد از مسئولان حوزه علميه فرمودند: اميدوارم عنايات حضرت بقية الله عجّل الله تعالي فرجه الشريف شامل حال شما باشد و من براي موفقيت بيشتر شما دعا مي كنم.

کد خبر: 139387301921
1393/8/7

Share

بدون نظر

نام
پست الکترونیکی
وب سایت
متن