بازدید این صفحه: 3246 تاریخ انتشار: 1393/7/2 ساعت: 02:57:26
حضرت آیتالله صافی گلپایگانی در دیدار جمعی از علما و اندیشمندان اندونزی:
انديشمندان مسلمان، چهره صلح و رحمانيت اسلام را به جهانيان نشان دهند.
هيئت علما و انديشمندان كشور اندونزي با مرجع عاليقدر شيعه حضرت آيت الله العظمي صافي گلپايگاني مدظله الوارف ديدار كردند.
موضوع: دیدار
به گزارش مرجع ما )پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه) به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معظم له؛
معظم له ضمن خوشامدگويي به هيئت علماي اندونزي و ابراز خرسندي از ديدار با ايشان فرمودند: بنده از ابتدا با برادران اندونزيايي آشنا بودم و از زمان استقلال اين كشور از استعمار هلند، با آنان در ارتباط بودم.
از آن زماني كه سوكارنو در مجلسي كه رئيس جمهور وقت آمريكا به افتخار او برگزار كرده بود و به خاطر او شراب را از آن برداشت و برادران اندونزيايي ما، هويت ديني خودشان را به جهانيان نشان دادند.
امروز كشور بزرگ اندونزي در ميان ملل اسلامي جايگاه خاصي دارد و بايد با يكپارچگي در برابر استعمارگران و تكفيريها ايستادگي كنند.
ايشان، اهتمام به يكپارچگي امّت اسلامي در برابر دشمنان اسلام را از ضروريات عصر فعلي اعلام كرده و افزودند: امّت اسلامي و علماي اسلام، بايد وحدت و انسجام خود را همان طور كه از اوّل بوده است، حفظ كنند و از ابراز افكار و رفتاري كه موجب تزلزل موقعيت مسلمان ها و عزّت آنان مي شود به شدّت اجتناب كنند.
مرجع عاليقدر در ادامه اين ديدارِ بسيار صميمانه بيان داشتند: گروههايي مانند داعش و تكفيري ها همگي براي از بين بردن هويت اسلامي و خدشهدار كردن اسلام حقيقي در برابر افكار عمومي دنيا ظهور كرده اند كه لازم است امّت اسلام بخصوص علما و انديشمندان اسلام، در برابر آنان بايستند و از كيان اسلام دفاع كنند.
در اين فتنه بزرگ كه دامنگير اسلام و مسلمانان شده است، همه علماي اسلام بايد با همكاري و همدلي اين خطر را دفع كنند.
آيت الله العظمي صافي در قسمت ديگري از سخنان خود با اشاره به ابعاد صلح و رحمت دين اسلام فرمودند: همان طور كه قرآن كريم به پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله مي فرمايند كه «وَ مَا أرسَلناكَ إلّا رحمَةً للعالَمِين»، اسلام و پيامبر گرامي اسلام، براي همگان رحمت و انسانيت را مي خواهد امّا امثال داعش، اسباب بدنامي همه جوامع اسلامي را فراهم آورده اند كه بايد با تبليغ مناسب آموزه هاي اسلام توسط همه انديشمندان مسلمان، چهره صلح و رحمانيت اسلام را به جهانيان نشان داد.
معظم له در پايان اين ديدار ضمن قدرداني از حضور علماي بزرگ اندونزي در ايران، فرمودند: افتخار ما اسلام و ارتباط و همكاري با همه مسلمانان است. ما مي خواهيم وحدت اسلامي به معناي واقعي كلمه برقرار شود. ما براي همه مذاهب اسلامي احترام قائليم و وظائفي را كه نسبت به آنها بايد انجام دهيم رعايت مي كنيم. چه پيروان مذهب شافعي كه بسيار به ما نزديك هستند و چه حنفي ها كه پيشواي آنها ابوحنيفه گفته است: حُبُّ الْيَهُودِ لآلِ مُوسَى ظَاهِرٌ * وَ وِلاَؤُهُمْ لِبَنِي أَخِيهِ بَادِي* وَ إمَامُهُمْ مِنْ نَسْلِ هَارُونَ الاُولَي* بِهِم اقْتَدَوْا وَلِكُلِّ قَوْمٍ هَادِ* وَكَذَا النَّصَارَي يُكرِمُونَ مَحَبَّةً * لِمَسِيحِهِمْ نَجْراً مِنَ الاَعْوَادِ .... ؛ همه و همه بايد در كنار هم تلاش كنيم با سرلوحه قرار دادن دستورات و هدايت هاي پيامبر بزرگوار اسلام و آموزههاي قرآن و اهل البيت عليهم السلام، فتنه داعش و گروه هاي تكفيري را از بين ببريم.
کد خبر: 139372301702
1393/7/2
|