صفحه اول  اخبار اندیشه آخرین استفتائات آثار فقهی مرجع استخاره تماس با ما درباره ما
مرجع ما پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه http://marjaema.com
مطالب مهم
تبلیغات
اخبار
اوقات شرعی
اخبار حوزه و دانشگاه
» تأکید نماینده مجلس بر اجرای قوانین حوزه زنان
» گزارش تصویری از مراسم عزاداری و سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)
» پیکر آیت الله موسوی اردبیلی در حرم مطهر حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد
» بیانیه حضرت آیت الله مکارم شیرازی در پی حکم اخیر شیخ الازهر: کشتار غیر مسلمین در هر کجای دنیا شدیداً محکوم است
صفحه اول  >> اخبار >>
مرجع ما | شکرگزاری انسان را به سعادت می رساند
بازدید این صفحه: 4079          تاریخ انتشار: 1393/5/7 ساعت: 08:48:30
حضرت آیت‌الله سبحانی:
شکرگزاری انسان را به سعادت می رساند

حضرت آیت‌الله سبحانی، شاکر بودن بندگان را از جمله مهمترین اعمالی دانستند که باید نسبت به خدای متعال انجام دهند، چون شکرگزاری انسان را به سعادت می‌رساند.

موضوع: سخنرانی

 

به گزارش مرجع ما (پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه) به نقل از خبرگزاری حوزه، این مرجع تقلید، ظهر امروز، در آخرین جلسه درس تفسیر سوره زمر، در مجتمع آموزش عالی فقه(حجتیه)، گفتند: خداوند در آیات 60 به بعد سوره زمر به مسئله محاکمه مشرکان و صدور حکم بین مشرکان و مومنان می پردازد.

حضرت آیت‌الله‌ سبحانی افزودند: خداوند حکم کافران را در این آیه با تهدید آنها به عذاب قیامت می‌دهد و جرم آنها را اعلام می‌کند، البته بارها این اعلام جرم توسط خداوند متعال انجام شده است که شرک به خدا از مهمترین این جرم‌هاست.

این مرجع تقلید گفتند: خداوند در این آیات بیان می‌کند که مشرکان به خدا دروغ بستند و به همین خاطر در قیامت نیز روسیاه هستند که البته این روسیاهی، روسیاهی طبیعی نیست، بلکه روسیاهی عارضی است.

معظم له ادامه دادند: یکی از نمونه‌های اصلی دروغ بستن مشرکان به خدا این است که عنوان می‌کنند خداوند ما و پدرانمان را به انجام اعمال فحشا امر کرده است. این سخن آنها بسیار مسخره است و این افراد برای این دروغ‌گویی خود سزای سختی خواهند دارد.

ایشان بیان کردند: دروغ بستن به خدا جرم بسیار بزرگی است، اما باید در نظر داشت که دروغ بستن به پیامبر‌(ص) نیز همان حکم را دارد. در حقیقت دروغ بستن به ائمه‌(ع) نیز به این دلیل که آنها حرف خدا را می‌زنند، همین حکم را دارد. 

حضرت آیت‌الله‌ سبحانی اضافه کردند: بحث در سوره زمر، صحبت از ربوبیت و تدبیر الهی است؛ زیرا خداوند خود را خزانه‌دار یا کلیددار آسمان و زمین معرفی می‌کنند و به همین دلیل بندگان را متوجه واقعیت بزرگی می‌کند که همان پرستش خداوند است. جرم بزرگ مشرکان نیز همین بود که خالقیت خدا را قبول داشتند، ولی در توحید ربوبی قائل به تدبیر الهی نبودند.

این مرجع تقلید خاطرنشان کردند: خداوند در این آیات آنها را جاهل و خسارت کنندگان بزرگ می‌داند؛ امروز در کشورهایی مثل ژاپن و هند نیز عبادت هایی مرسوم است که نشان دهنده ضعف در شناخت خداست.

حضرت آیت‌الله سبحانی در پایان، شاکر بودن بندگان را از جمله مهمترین اعمالی دانستند که بندگان باید نسبت به خدا انجام بدهند، چون شکرگزاری آنها را به سعادت می‌رساند.

کد خبر: 139357301327
1393/5/7

Share

بدون نظر

نام
پست الکترونیکی
وب سایت
متن