صفحه اول  اخبار اندیشه آخرین استفتائات آثار فقهی مرجع استخاره تماس با ما درباره ما
مرجع ما پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه http://marjaema.com
مطالب مهم
تبلیغات
اخبار
اوقات شرعی
اخبار حوزه و دانشگاه
» تأکید نماینده مجلس بر اجرای قوانین حوزه زنان
» گزارش تصویری از مراسم عزاداری و سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها)
» پیکر آیت الله موسوی اردبیلی در حرم مطهر حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد
» بیانیه حضرت آیت الله مکارم شیرازی در پی حکم اخیر شیخ الازهر: کشتار غیر مسلمین در هر کجای دنیا شدیداً محکوم است
صفحه اول  >> آخرین استفتائات >>
مرجع ما | پاسخ حضرت آیت الله سیّد صادق روحانی به پرسشی درباره حکم والدینی که آگاه به مبتلا بودن خود به ایدز هستند و جنینی را ایجاد کنند
بازدید این صفحه: 3491          تاریخ انتشار: 1393/12/6 ساعت: 02:51:32
پاسخ حضرت آیت الله سیّد صادق روحانی به پرسشی درباره حکم والدینی که آگاه به مبتلا بودن خود به ایدز هستند و جنینی را ایجاد کنند

با توجه به نبود قانونی خاص در زمینه کیفر ناقلین ویروس ایدز بالفرض اگر والدینی که آگاه به مبتلا بودن خود هستند رعایت احتیاط نکرده و اقدام به رابطه زناشویی کنند و جنینی را ایجاد کنند، حکم این کار چیست؟...

موضوع: استفتائی

 

به گزارش مرجع ما (پایگاه اطلاع رسانی مراجع شیعه)؛

حضرت آیت‌الله العظمی سیّد صادق روحانی به پرسشی درباره حکم والدینی که آگاه به مبتلا بودن خود به ایدز هستند و جنینی را ایجاد کنند پاسخ گفته است.

به گزارش شفقنا متن پرسش مطرح شده وپاسخ این مرجع تقلید شیعیان بدین شرح است:

الف: با توجه به نبود قانونی خاص در زمینه کیفر ناقلین ویروس ایدز بالفرض اگر والدینی که آگاه به مبتلا بودن خود هستند رعایت احتیاط نکرده و اقدام به رابطه زناشویی کنند و جنینی را ایجاد کنند، حکم این کار چیست؟

ب: بیشتر فقها سقط جنین را در مورد جنین مبتلا به ویروس ایدز منوط به عدم ولوج روح کرده اند حال آنکه بنده با تحقیقاتی که از اهل فن کردم تقریباً تشخیص این بیماری قبل از ولوج روح را محال یافتم با این حال اگر جنینی بعد از ولوج روح تشخیص داده شد که مبتلا است با توجه به عواقب وخیمی که در انتظار جنین است آیا با شرایطی قائل به سقط چنین جنینی بعد از ولوج روح هستید؟

ج: اگر زنی با آگاهی از مبتلا بودن شوهرش رضایت به نزدیکی دهد و نهایتا زن در اثر بیماری ایدز بمیرد چه مجازاتی برای مرد متصور است و آیا زن را می توان شریک در قتل محسوب کرد؟ :

حضرت آیت الله العظمی سید صادق روحانی

پاسخ: الف: آیه شریفه لاتلقوا بایدیکم الی التهلکه (به دست خویش خود را در خطر نیفکنید) دال است بر عدم جواز رابطه زناشویی و ایجاد چنین فرزندی مانند کشتن او می باشد، لذا جایز نیست.

ب:خیر، بعد از ولوج روح سقط جنین جایز نیست.

ج:هر دو مقصر و شریک در قتل محسوب می گردند.

 
کد خبر: 13931264358
1393/12/6